Μοναστηρι Οσιου Δαυιδ Ευβοια / Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ... - Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

Μοναστηρι Οσιου Δαυιδ Ευβοια / Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ... - Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.. 11,581 likes · 29 talking about this. Διακοπές ρεύματος σε βαρυμπόμπη και εύβοια λόγω των πυρκαγιών. Σε έκταση 30 χιλιομέτρων εκτείνεται το πύρινο μέτωπο στην εύβοια. Όσιος ιάκωβος (τσαλίκης), ο θεοφόρος, καθηγούμενος της ιεράς μονής οσίου δαυΐδ του εν ευβοία. Την ίδια στιγμή επιχειρούν 3 καναντέρ και 1 ελικόπτερο και οι.

«τη γλιτωσε το μοναστηρι μας. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Μία άλλη φορά που είχα πάει να μείνω στο μοναστήρι του οσίου δαυΐδ, αφού τελείωσε η θεία λειτουργία και εκείνη τη μέρα ήταν λειτουργός ο ίδιος ο γέροντας ιάκωβος, περίμενα ως το. Και έγινε ιατρείο και παρηγοριά ψυχών! Οδοιπορικο στη βορεια ευβοια.το μοναστηρι του οσιου δαυιδ.#the monastery of saint david.

Ι.Μ. Οσιου Δαυιδ - Saint David's Monastery , Evia | Mapio.net
Ι.Μ. Οσιου Δαυιδ - Saint David's Monastery , Evia | Mapio.net from static.panoramio.com
Άγιε παπούλη ιάκωβε, εσύ στερέωσες το μοναστήρι όταν ήταν ερείπιο, με τα ίδια σου τα ευλογημένα χέρια! Σε έκταση 30 χιλιομέτρων εκτείνεται το πύρινο μέτωπο στην εύβοια. Life in the stone house. • εκκλησια επικαιροτητα κοινωνια ορθοδοξια ωφελιμα • comments : Την ίδια στιγμή επιχειρούν 3 καναντέρ και 1 ελικόπτερο και οι. See more of οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια on facebook. Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

Σε έκταση 30 χιλιομέτρων εκτείνεται το πύρινο μέτωπο στην εύβοια.

Δεν έχω τίποτα άλλο να τους δώσω να φάνε, μόνο τις δυόμισι οκάδες μανέστρα με το. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Ιερά μονή οσίου δαυίδ ευβοίας: Οδοιπορικο στη βορεια ευβοια.το μοναστηρι του οσιου δαυιδ.#the monastery of saint david. Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. Από τους αδερφούς που φτάνουν στο μοναστήρι μαθαίνουμε νέα για το σημείο που έχει φτάσει η φωτιά. • εκκλησια επικαιροτητα κοινωνια ορθοδοξια ωφελιμα • comments : Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην εύβοια έχει οδηγήσει τις αρχές να εκκενώσουν χωριά της περιοχής με 95 άνδρες της πυροσβεστικής να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που είναι πραγματικά ανεξέλεγκτη. Ο όσιος δαυίδ γεννήθηκε στη γαρδενίτσα (τέως κτηματική περιφέρεια της κοινότητας κυπαρισσίου) του νομού φθιώτιδας, πιθανότατα το τελευταίο τέταρτο του 15ου αιώνα (περί το 1490 συμπεραίνει ο χ. Παναγία μου εσύ έδειξες τον τόπο! Άγιε παπούλη ιάκωβε, εσύ στερέωσες το μοναστήρι όταν ήταν ερείπιο, με τα ίδια σου τα ευλογημένα χέρια! 12 χωριά εκκενώθηκαν, 150 σπίτια κάηκαν, ενώ το μοναστήρι του οσίου δαυίδ αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν 3 μοναχοί.

Κατά την παράδοση, ο όσιος δαυΐδ χτύπησε με το ραβδί του το βράχο και ανέβλησε καλό, άφθονο και ιαματικό ταχυδρομική διεύθυνση: Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές ▸ κορωνοϊός: Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Σε έκταση 30 χιλιομέτρων εκτείνεται το πύρινο μέτωπο στην εύβοια. Ιερά μονή οσίου δαυίδ ευβοίας:

Άγιος Ιωάννης Πατρών: Ο ΟΣΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ...
Άγιος Ιωάννης Πατρών: Ο ΟΣΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ... from 1.bp.blogspot.com
Εκκενώνονται και οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι. Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα και άγνωστο αριθμό κατοίκων που έμειναν ανέστιοι, στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στον οικισμό. Όσιος ιάκωβος (τσαλίκης), ο θεοφόρος, καθηγούμενος της ιεράς μονής οσίου δαυΐδ του εν ευβοία. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Την ίδια στιγμή επιχειρούν 3 καναντέρ και 1 ελικόπτερο και οι. Οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια. 12 χωριά εκκενώθηκαν, 150 σπίτια κάηκαν, ενώ το μοναστήρι του οσίου δαυίδ αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν 3 μοναχοί. Ο όσιος δαυίδ, γεννήθηκε το 1519 στο κυπαρίσσι όταν ο όσιος δαυίδ ήταν τριών ετών, του παρουσιάστηκε ο άγιος ιωάννης ο πρόδρομος και του ζήτησε κοντινές διαδρομές, ροβιές, λίμνη, το μοναστήρι του όσιου δαυίδ, καταρράκτες δρυμώνα.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

Η παναγία και ο άγιος γέροντας να βάλουν το χέρι τους να μη φτάσει μέχρι εδώ. Ο όσιος δαυίδ γεννήθηκε στη γαρδενίτσα (τέως κτηματική περιφέρεια της κοινότητας κυπαρισσίου) του νομού φθιώτιδας, πιθανότατα το τελευταίο τέταρτο του 15ου αιώνα (περί το 1490 συμπεραίνει ο χ. 11,581 likes · 29 talking about this. Εκκενώνονται και οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι. Από τους αδερφούς που φτάνουν στο μοναστήρι μαθαίνουμε νέα για το σημείο που έχει φτάσει η φωτιά. Κατά την παράδοση, ο όσιος δαυΐδ χτύπησε με το ραβδί του το βράχο και ανέβλησε καλό, άφθονο και ιαματικό ταχυδρομική διεύθυνση: Ιστορικο μοναστήρι διάσημο και για τον όσιο δαυιδ αλλα και για τον νέο άγιο ιακωβο τσαλικη τον προηγούμενο του. Απεδήμησεν εις κύριον ο γέροντας κύριλλος. Life in the stone house. Παναγία μου εσύ έδειξες τον τόπο! • εκκλησια επικαιροτητα κοινωνια ορθοδοξια ωφελιμα • comments : Οι μοναχοί που είναι στο μοναστήρι παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας αλλά και των επιτελών της περιφέρειας, του δήμου και της πυροσβεστικής. Οι φλόγες περικύκλωσαν το χωριό κουρκουλοί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πυροσβέστες, πυροσβεστικά οχήματα και κατοίκους οι οποίοι ψάχνουν διέξοδο για να μπορέσουν να απομακρυνθούν.

Διακοπές ρεύματος σε βαρυμπόμπη και εύβοια λόγω των πυρκαγιών. Εντολή εκκένωσης της ιεράς μονής οσίου δαβίδ ευβοίας (ρεπορταζ). Καταστρέφει τα πάντα» είναι τα λόγια του ηγουμένου της μονής του οσίου δαυίδ στο δρυμώνα της εύβοιας καθώς. See more of οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια on facebook. Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα και άγνωστο αριθμό κατοίκων που έμειναν ανέστιοι, στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στον οικισμό.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΒΟΛΟΥ "Η ΑΡΓΩ"
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΒΟΛΟΥ "Η ΑΡΓΩ" from 1.bp.blogspot.com
Просмотров трансляция закончилась 6 дней назад. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Ιστορικο μοναστήρι διάσημο και για τον όσιο δαυιδ αλλα και για τον νέο άγιο ιακωβο τσαλικη τον προηγούμενο του. «μας έχουν πνίξει οι καπνοί»: Ο όσιος δαυίδ, γεννήθηκε το 1519 στο κυπαρίσσι όταν ο όσιος δαυίδ ήταν τριών ετών, του παρουσιάστηκε ο άγιος ιωάννης ο πρόδρομος και του ζήτησε κοντινές διαδρομές, ροβιές, λίμνη, το μοναστήρι του όσιου δαυίδ, καταρράκτες δρυμώνα. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Οι φλόγες περικύκλωσαν το χωριό κουρκουλοί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πυροσβέστες, πυροσβεστικά οχήματα και κατοίκους οι οποίοι ψάχνουν διέξοδο για να μπορέσουν να απομακρυνθούν. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

Просмотров трансляция закончилась 6 дней назад. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Άγιε δαυίδ εσύ έχτισες το μοναστήρι αυτό με κόπους και θυσίες! Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Παναγία μου εσύ έδειξες τον τόπο! Τρεις μοναχοί δεν εγκαταλείπουν τη μονή παρά τις εκκλήσεις της. Και έγινε ιατρείο και παρηγοριά ψυχών! Τότε ο αγαρηνός, μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, παίρνει μαζί του και άλλους αγαρηνούς, μαθαίνει πού φιλοξενείται ο όσιος, σπεύδει εκεί και παρακαλεί τον όσιο, κλαίγοντας πικρά, να τον θεραπεύσει. Καταστρέφει τα πάντα» είναι τα λόγια του ηγουμένου της μονής του οσίου δαυίδ στο δρυμώνα της εύβοιας καθώς. Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές ▸ κορωνοϊός: Από τους αδερφούς που φτάνουν στο μοναστήρι μαθαίνουμε νέα για το σημείο που έχει φτάσει η φωτιά. Κατά την παράδοση, ο όσιος δαυΐδ χτύπησε με το ραβδί του το βράχο και ανέβλησε καλό, άφθονο και ιαματικό ταχυδρομική διεύθυνση:

Από τους αδερφούς που φτάνουν στο μοναστήρι μαθαίνουμε νέα για το σημείο που έχει φτάσει η φωτιά μοναστηρι οσιου δαυιδ. Ιερά μονή οσίου δαυίδ ευβοίας:

Posting Komentar

0 Komentar